Sámándob készítő nap

2023. május 20. Kaposvár

Szeretettel hívlak erre az egy napos együttlétre, ahol elkészítheted saját sámándobodat.

Ezen a napon elkészítheted saját, személyes sámándobodat a segítségemmel. Végigvezetlek a készítés folyamatán, s olyan dobod születhet, amely hordozza a te energiádat, rezgésedet. Kiválaszthatod magadnak a bőrt, s előre egyeztetve többféle méret és forma közül választhatsz. Dobodat egyedi fogóval és díszítéssel formálhatod a sajátoddá. Ha pedig már van konkrét elképzelésed, a segítségemmel megvalósíthatod, amire vágysz, és a nap végén haza is viheted táltos paripádat.

A sámándob / táltosdob gyökere több ezer évre nyúlik vissza, gyógyításra, révülésre használták őseink. A dob szent erőtárgy, melyhez egy állatszellem kapcsolódik, akinek a segítségével utazhatsz, bejárhatod a szellemvilágokat, kapcsolódhatsz Földanya dobbanásával. Használhatod önmagad, az élettered (lakásod vagy házad) tisztítására, energetizálására, harmóniába hozására.

A dob kávája nyírfából készül, 'teste' szarvas bőréből.

Amit jó, ha Te hozol: a sámándob középpontja (lelke) a fogantyú, amivel azt megtartod. Ezt a tartó részt leggyakrabban fából készítjük. A legjobban beépíthető fa Y alakú kb.: 30 cm hosszú, és érdemes már előre lehántanod a kérgét, hogy kellően kiszáradjon. Legjobb, ha az erdőt járva magad keresed meg, választod ki, és fogod meg, hogy biztosan kényelmes legyen akár hosszabb dobolások alkamával is.

A részleteket jelentkezés után beszéljük meg, mindent egyeztetünk az esemény előtt.

HELYSZÍN
Vadvirág Alapítvány (7400 Kaposvár, Fő utca 57.)

IDŐTARTAM
2023. május 20. szombat, 09:00 - 19:00-ig

RÉSZVÉTELI DÍJ
45.000 HUF, mely tartalmazza a bőrt, a kávát és az egyéb szükséges eszközöket, szerszámokat, alapanyagokat, s melyből 20.000 HUF előre utalással fizetendő - ezzel biztosítod a helyedet. A fennmaradó részt a helyszínen készpénzben tudod odaadni.

A lenti űrlapon történő jelentkezés után emailben küldöm meg az utalási részleteket. Utalási határidő 5 nap.

Maximális létszám: 8 fő - a részvételt a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudom biztosítani!

Lemondás esetén a foglalót nem áll módomban visszafizetni. Átruházható ismerősre, barátra, illetve továbbvihető egy következő eseményre. Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módom megtartani az eseményt az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó eseményre.

ÉTKEZÉS
60 perces ebédszünet lesz napközben, kérlek, készülj magadnak ebéddel, szendviccsel, vízzel, üdítővel. Ásványvizet, kávét és teát biztosítok számodra. 

Várlak szeretettel!

Kérdés esetén keress bátran a mail@nadasdavid.hu címen, vagy mobilos elérhetőségemen:
Nádas Dávid +36/20 951 1660

Jelentkezés

Az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az eseményre, s a foglaló elutalásával biztosítod a helyedet. 

NÁDAS DÁVID

hangutazásokat, szereket, elvonulásokat, örömzenélést, dobköröket és dobkészítő alkalmakat tart.

"Szerintem a spiritualitás a pillanat, a most ítélkezésmentes megélése, befogadása, tapasztalása. Így kapcsolódva önmagunkhoz és a környezetünkhöz. Nem vagyok vallásos, a szeretet erejében hiszek. Feladatomként kaptam, hogy az élő zene rezgésein keresztül élhessük meg együtt, amit éppen akkor, s ott kell tapasztalnunk."

Ha szeretnél e-mailben értesülni az aktuális hangutazásokról és elvonulásokról, itt tudsz feliratkozni :)

 

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS