Egy nap transz

2022. szeptember 17. Kaposvár
dob, ének, meditáció, hangutazás

Szeretettel várlak teljes napos eseményemre, ahol együtt tehetünk belső utazásokat. Magunkban, mégis egymással, egy térben. A dobok és egyéb hangszerek csodás rezgéseit használva kerülünk egyre közelebb a transzhoz, és élhetjük meg a szeretet valódi minőségét, mellyel aztán magunk és környezetünk rezgésszintjét is emelhetjük.​ Erről és ezen folyamatok közösségi élménnyé formálásáról, megtapasztalásáról fog szólni ez a nap.

TERVEZETT PROGRAM

- Energiakör alkotás meditációval
- Örömzenélés
- Táltos dalok sámándobbal
- Hangutazás
- Relaxáció hangtálakkal, tündérdobbal

​A napot végigkíséri a hangszerek rezgése, és a programok jó részénél fontos szerepet kap az élő zene. Ettől függetlenül semmilyen ZENEI TUDÁS, KÉPZETTSÉG NEM SZÜKSÉGES a részvételhez! Ha van hangszered, hozd bátran, ha nincs, adok majd! :)

HELYSZÍN
Mandala Kuckó (7400 Kaposvár, Fő utca 55.)

IDŐTARTAM
2022. szeptember 17. szombat, 10:00 - 19:00-ig

RÉSZVÉTELI DÍJ
13.000 HUF, mely előre utalással fizetendő.

A lenti űrlapon történő jelentkezés után emailben küldöm meg az utalási részleteket. Utalási határidő 5 nap.

Maximális létszám: 10 fő

Részvétel 18 év felett lehetséges. A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval küszködő embertársaimnak.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módomban visszafizetni. Átruházható ismerősre, barátra, illetve továbbvihető egy következő eseményre. Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módom megtartani az eseményt az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó eseményre. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautalom a díjat.

ÉTKEZÉS
60 perces ebédszünet lesz napközben, kérlek, készülj magadnak ebéddel, szendviccsel, vízzel, üdítővel. Hozhatsz jógamatracot, plédet, párnát.

Várlak szeretettel!

Kérdés esetén keress bátran a mail@nadasdavid.hu címen, vagy mobilos elérhetőségemen:
Nádas Dávid +36/20 951 1660

Image
Jelentkezés

AZ ESEMÉNY BETELT!

Erre az eseményre már nem tudok fogadni jelentkezést, elértük a maximális létszámot. Várlak szeretettel következő eseményeimen, elvonulásainkon. 

 

Ha szeretnél e-mailben értesülni az aktuális hangutazásokról és elvonulásokról, itt tudsz feliratkozni :)

 

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS