Elvonulás

2022. október 14-16. Mánfa
ÉLEDŐ NAPOK - zene, légzés, mozgás, transz

Az egyik legcsodálatosabb dolog, amikor összetalálkozunk, és egymást segítve, támogatva, szeretetteljes figyelemmel és elfogadással tudunk belső utazásokat tenni. Magunkban, mégis egymással. Feleségemmel, Nádas-Szegfy Szonjával várunk egy csodás rezgéstérbe, melyet együtt alkotunk és emelünk, fénnyel és szeretetünkkel töltve. A tábor folyamatainak alapját a transzlégzés és a zenei rezgés adja. Szeretettel várunk háromnapos elvonulásunkra! 

Image

FŐBB PROGRAMOK

- Légzésfolyamatok
- Meditáció hangfürdővel
- Testtudatosító reggeli torna
- Hangutazás
- Táltos dalok, sámándobolás
- Erdei séta, kapcsolódás a természethez
- Örömzenélés
- Mozgásos blokkoldás, transztánc

​A tábort végigkíséri a hangszerek rezgése, és a programok jó részénél fontos szerepet kap az élő zene. Ettől függetlenül semmilyen ZENEI TUDÁS, KÉPZETTSÉG NEM SZÜKSÉGES a részvételhez! Ha van hangszered, hozd bátran, ha nincs, de nyitott vagy a zenélésre, mi adunk majd! :)

HELYSZÍN
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház (7304 Mánfa, Fábián Béla u. 87.)

IDŐTARTAM
Három nap. Érkezés és a szobák elfoglalása pénteken 13 órától. Az első program pénteken 15 órakor kezdődik, és vasárnap kb. 15 óráig tart.

ÉTKEZÉS
Az ár magában foglalja a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora). Vegetáriánus ételeket biztosítunk, táborunk szakácsa Szépvölgyi Richárd lesz, aki fantasztikus ízvilágot varázsol minden alkalommal (ha ismered, nem kell magyarázni, ha még nem, garantáljuk az élményt!;)). Ha van speciális étkezési igényed, kérjük, jelentkezéskor jelezd!

SZÁLLÁS
Az ár magában foglalja a szállást 2 éjszakára, 2-4-6 ágyas, apartman jellegű szobákban. A szobákhoz saját fürdő, mosdó tartozik.

UTAZÁS
Egyénileg történik, de a tábor előtt általunk létrehozott facebook csoportban van lehetőség egymás segítségét kérni, telekocsik szervezésében is szívesen segítünk.

Részvételi díj: 56.000 Ft

A jelentkezéskor 25.000 Ft foglaló elutalását kérjük, a fennmaradó összeget 2022.10.05.-ig kérjük elutalni.

A tábor létszáma korlátozott.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. Átruházható ismerősre, barátra, illetve továbbvihető egy következő táborra.

Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani az elvonulást az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó elvonulásra. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautaljuk a díjat.

A részvételt nem ajánljuk epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval küszködő embertársainkak.

Kérdés esetén keressetek bátran a mail@nadasdavid.hu címen, vagy mobilos elérhetőségeinken:
Nádas Dávid +36/20 951 1660
Nádas-Szegfy Szonja +36/30 209 3413

Jelentkezés

Ha szeretnél e-mailben értesülni az aktuális hangutazásokról és elvonulásokról, itt tudsz feliratkozni :)

 

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS