Elvonulás

2023. május 26-28. Mánfa
ÉLEDŐ NAPOK - zene, légzés, mozgás, transz

Az egyik legcsodálatosabb dolog, amikor összetalálkozunk "idegenként", és egymást elfogadva, szeretetteljes figyelemmel tudunk belső utazásokat tenni, hogy aztán "barátokként" tudjuk megölelni egymást.

Image

Elvonulásunk három fő területe:

 • transzlégzés (légzés folyamatok)
 • élő zene (sámán hangutazás, dobkör és örömzene)
 • mozgás (transztánc, testtudatosító torna)

A három napos tábort ketten tartjuk:

NÁDAS-SZEGFY SZONJA
légzéstréner és reiki mester-tanár, hivatalos Aviva-módszer oktató

reiki tanfolyamokat, csoportos és egyéni légzés folyamatokat, Aviva tanfolyamokat és elvonulásokat, táborokat tart.

"Fejlődésem során szembesültem azzal, hogy a mozgás kihagyhatatlan a rendszerből. Ahhoz, hogy teljes lényünk optimálisan működjön, a testünkkel is sokat kell törődnünk. Energiaszintünket akkor tudjuk igazán emelni, ha a testünk is alkalmas rá. A transztánc, az Aviva Módszer és egyéb mozgásformák ebben segítenek... Egy módon teheted jobbá a világot: ha magadon dolgozol."

NÁDAS DÁVID

hangutazásokat, szereket, elvonulásokat, örömzenélést, dobköröket és dobkészítő alkalmakat tart.

"Szerintem a spiritualitás a pillanat, a most ítélkezésmentes megélése, befogadása, tapasztalása. Így kapcsolódva önmagunkhoz és a környezetünkhöz. Nem vagyok vallásos, a szeretet erejében hiszek. Feladatomként kaptam, hogy az élő zene rezgésein keresztül élhessük meg együtt, amit éppen akkor, s ott kell tapasztalnunk."

FŐBB PROGRAMOK

 • Légzésfolyamatok
 • Meditáció hangfürdővel
 • Testtudatosító reggeli torna
 • Sámán hangszertartás, hangutazás
 • Táltos dalok, sámándobolás
 • Erdei séta, kapcsolódás a természethez meditációval
 • Örömzenélés, dobkör
 • Mozgásos blokkoldás, transztánc

​A tábort végigkíséri a hangszerek rezgése, és a programok jó részénél fontos szerepet kap az élő zene. Ettől függetlenül semmilyen ZENEI TUDÁS, KÉPZETTSÉG NEM SZÜKSÉGES a részvételhez! Ha van hangszered, hozd bátran, ha nincs, de nyitott vagy a zenélésre, mi adunk majd! :) Amit biztosan kipróbálhatsz: keretdob, sámándob, djembe, darbuka, cajon, nyelves dob, didgeridoo, fujara, hangtálak, szélharang, csörgők, shakerek

HELYSZÍN
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház (7304 Mánfa, Fábián Béla u. 87.)

IDŐTARTAM
Három nap. Érkezés és a szobák elfoglalása pénteken 13 órától. Az első program pénteken 15 órakor kezdődik, és vasárnap kb. 15 óráig tart.

ÉTKEZÉS
Az ár magában foglalja a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora). A kiváló ízekről Szépvölgyi Richárd fog gondoskodni. Vegetáriánus ételeket biztosítunk. Ha van speciális étkezési igényed, kérjük, jelentkezéskor jelezd!

SZÁLLÁS
Az ár magában foglalja a szállást 2 éjszakára, 2-4-6 ágyas, apartman jellegű szobákban. A szobákhoz saját fürdő, mosdó tartozik.

UTAZÁS
Egyénileg történik, de a tábor előtt általunk létrehozott facebook csoportban van lehetőség egymás segítségét kérni, telekocsik szervezésében is szívesen segítünk.

RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj 80.000 Ft, mely tartalmazza az összes programon való részvételt, a Mánfai Elvonulási Központ csodás Dharma termének használatát, a szállást 2 éjszakára, valamint a napi háromszori vegán étkezést, melyet Szépvölgyi Richárd biztosít számunkra.

A jelentkezéskor 40.000 Ft foglaló elutalását kérjük, a fennmaradó összeget 2023.04.30-ig kérjük majd elutalni. Jelentkezni az oldal alján található űrlapon keresztül lehet.

A tábor létszáma korlátozott.A helyeket jelentkezési sorrendben tudjuk biztosítani, a foglalók utalását figyelembe véve.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. Átruházható ismerősre, barátra, illetve továbbvihető egy következő táborra. Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani az elvonulást az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó elvonulásra. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautaljuk a díjat.

A részvételt nem ajánljuk epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval küszködő embertársainkak.

Kérdés esetén keressetek bátran a mail@nadasdavid.hu címen, vagy mobilos elérhetőségeinken:

Nádas Dávid +36/20 951 1660
Nádas-Szegfy Szonja +36/30 209 3413

Jelentkezés

Ha szeretnél részt venni elvonulásunkon, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tudsz regisztrálni, majd az előleg befizetésével tudod lefoglalni a helyedet. (jelentkezéskor automatikus megküldünk minden fontos adatot, információt egy válasz e-mailben)

Ha szeretnél e-mailben értesülni az aktuális hangutazásokról és elvonulásokról, itt tudsz feliratkozni :)

 

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS