Felszabadulós elvonulás

a Káli-medencében
2023. július 7-9. | Szentbékkálla | Sárvári vendégház

Intenzív, önismereti elvonulásaink mellett ez a 3 napos nyári tábor egy zenélős, mozgásos, sétálós, lazázós hétvége, ahol szó szerint felszabadulhatsz. Semmi nem kötelező, viszont minden programon részt vehetsz, a lényeg, hogy JÓL ÉREZD MAGAD! 

Image

Elvonulásunk során tervezett programok:

  • Zenés és mozgásos játékok
  • Frissítő reggeli torna
  • Sámándobolás tábortűz mellett
  • Séta a kőtengerhez és az Eötvös-kilátóhoz
  • Örömzenélés, dobkör, törzsi és keleti ritmusok
  • Szabad program, lazulás, pihenés

A három napos tábort ketten tartjuk:

NÁDAS-SZEGFY SZONJA
légzéstréner és reiki mester-tanár, hivatalos Aviva-módszer oktató

"Fejlődésem során szembesültem azzal, hogy a mozgás kihagyhatatlan a rendszerből. Ahhoz, hogy teljes lényünk optimálisan működjön, a testünkkel is sokat kell törődnünk. Energiaszintünket akkor tudjuk igazán emelni, ha a testünk is alkalmas rá. A transztánc, az Aviva Módszer és egyéb mozgásformák ebben segítenek... Egy módon teheted jobbá a világot: ha magadon dolgozol."

NÁDAS DÁVID

hangutazásokat, szereket, elvonulásokat, örömzenélést, dobköröket és dobkészítő alkalmakat tart.

"Szerintem a spiritualitás a pillanat, a most ítélkezésmentes megélése, befogadása, tapasztalása. Így kapcsolódva önmagunkhoz és a környezetünkhöz. Nem vagyok vallásos, a szeretet erejében hiszek. Feladatomként kaptam, hogy az élő zene rezgésein keresztül élhessük meg együtt, amit éppen akkor, s ott kell tapasztalnunk."

SZABADON ZENÉLÉS, TÁNCOLÁS, LAZULÁS​

A táborban sok programnál előtérbe kerül a mozgás, és a hangszeres zenélés. Ettől függetlenül semmilyen ZENEI ÉS TÁNCTUDÁS, KÉPZETTSÉG NEM SZÜKSÉGES a részvételhez! Ha van hangszered, hozd bátran, ha nincs, de nyitott vagy a zenélésre, mi adunk majd! :) Amit biztosan kipróbálhatsz: keretdob, sámándob, djembe, darbuka, cajon, nyelves dob, didgeridoo, fujara, hangtálak, szélharang, csörgők, shakerek

HELYSZÍN
Sárvári Vendégház (Szentbékkálla, Dózsa György u. 27.)

IDŐTARTAM
Három nap. Érkezés és a szobák elfoglalása pénteken 13 órától. Az első program pénteken 15 órakor kezdődik, és vasárnap kb. 15 óráig tart.

ÉTKEZÉS
Az ár magában foglalja a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora). A kiváló ízekről Békés Dalma fog gondoskodni. Vegetáriánus ételeket biztosítunk. Ha van speciális étkezési igényed, kérjük, jelentkezéskor jelezd!

SZÁLLÁS
Az ár magában foglalja a szállást 2 éjszakára, 2-3 ágyas szobákban. Maximum 4 emberre jut egy fürdő, mosdó.

UTAZÁS
Egyénileg történik, de a tábor előtt általunk létrehozott facebook csoportban van lehetőség egymás segítségét kérni, telekocsik szervezésében is szívesen segítünk.

RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj 70.000 Ft, mely tartalmazza az összes programon való részvételt, a szállást 2 éjszakára, valamint a napi háromszori vegán étkezést, melyet Békés Dalma biztosít számunkra.

A jelentkezéskor 35.000 Ft foglaló elutalását kérjük, a fennmaradó összeget 2023.06.15-ig kérjük majd elutalni. Jelentkezni az oldal alján található űrlapon keresztül lehet.

A tábor létszáma: max. 15 fő.A helyeket jelentkezési sorrendben tudjuk biztosítani, a foglalók utalását figyelembe véve.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. Átruházható ismerősre, barátra, illetve továbbvihető egy következő táborra. Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani az elvonulást az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó elvonulásra. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautaljuk a díjat.

Kérdés esetén keressetek bátran a mail@nadasdavid.hu címen, vagy mobilos elérhetőségeinken:

Nádas Dávid +36/20 951 1660
Nádas-Szegfy Szonja +36/30 209 3413

Jelentkezés

Ha szeretnél részt venni elvonulásunkon, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tudsz regisztrálni, majd az előleg befizetésével tudod lefoglalni a helyedet. (jelentkezéskor automatikus megküldünk minden fontos adatot, információt egy válasz e-mailben)

Image

Ha szeretnél e-mailben értesülni az aktuális hangutazásokról és elvonulásokról, itt tudsz feliratkozni :)

 

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS